O nama

Svijet je čudesno mjesto satkano od milijuna aroma i delikatesa, koje žele da ih otkrijete i uživate u njima! Zašto ne bi počeli već danas?

Mi u Koykanu obožavamo otkrivati nove okuse i delicije iz raznih dijelova svijeta.

Svaka kultura ima svoja jela, začine i specifičan način pripremanja hrane koji su unikatni za to podneblje i njihovu kulinarsku tradiciju. Naša vizija je ostati vjeran autentičnim receptima i tradicionalnim načinima pripreme jela i ponuditi vam široki izbor okusa iz različitih kultura. Iz iskrene strasti i ljubavi prema različitim kulinarskim blagodatima, nastala je ideja o Koykanu kao mjestu na kojem možete uživati u najfinijim svjetskim delicijama i uvijek iznova otkrivati nove okuse.

o nama

U trećem mjesecu 2012. otvorili smo naš prvi lokal u Gajevoj i započeli kulinarska otkrića s piadinama, bubble tea-om i terryaki štapićima. Nakom iznimno velikog interesa Zagrepčana za novim globalnim okusima, proširili smo naš asortiman na gyros, burrito, quesadillu, quiche, variva... Što god ste vi predložili i zatražili, mi smo za vas iščarobirali! Naši kuhari svakodnevno isprobavaju nove okuse svjetskih kuhinja i traže jela koja mogu podijeliti s vama.

o nama

Svako jelo priprema se neposredno nakon vaše narudžbe, s uvijek svježim i kvalitetnim namirnicama. Osobno biramo svaki sastojak i kreiramo recepte koji se drže tradicionalnih načina pripreme.
U Koykanu, uz bogat izbor okusa i svjetskih aroma, možete biti sigurni i u to da su sva naša jela uvijek svježa i kreirana od najkvalitetnijih sastojaka.
Svaki dan nudimo svježe pečene ciabatte, somune i peciva za burgere, po vlastitoj recepturi i bez ikakvih aditiva ili konzervansa.

o nama

Nudimo i veliki izbor vlastitih umaka. Krumpir za naš pommes frittes dolazi iz ekološkog uzgoja. Svaki dan iznova ulažemo mnogo truda i pažnje u svježinu i premium kvalitetu naših proizvoda, kako bi vam ponudili svo bogatstvo okusa ovih divnih originalnih jela!

 

Winter Special

Choco Bubble Tea - Limited Edition

Ovo raskošno zimsko Bubble tea izdanje nudi vam se u 3 božanstvena okusa: choco rum+nuts, choco vanilla & choco orange! Raj za sve sladokusce!

Koykan hit mjeseca

Čušpajzomanija

Koykan svaki tjedan nudi po 3 različita variva. U naše lonce ulaze samo najfinije i dobro probrane namirnice: divlja riža, shiitake gljive, sezam, đumbir, proso, mediteranske trave….

Jeste li probali?

Mochi

Jede vam se nešto slatko, prozračno i lagano? Isprobajte naše tradicionalne japanske kolačiće od riže! Mochiji se rade od rižinog tijesta koje se puni raznovrsnim slatkim okusima.