Wedges

Jedu vam se krumpirići, ali da su deblje narezani, extra sočni i aromatični? Onda su slasni wedges najbolji izbor za vas! Ove uvijek svježe i ukusne krumpiriće krasi vruća i hrskava zlatna korica i mekana, sočna unutrašnjost. Upotpunite prirodnu aromu aromatičnih krumpirića uz naše domaće umake.Wedgese uvijek serviramo svježe pripremljene, uz korištenje visoko kvalitetnog ulja koje ne sadrži transmasne kiseline. Odaberite wedges kao zasebno jelo ili kao prilog. Nama je kvaliteta uvijek na prvom mjestu i zato kod nas nikada nećete dobiti krumpir iz zamrzivača! Probajte naše wedgese i okusite krumpir u njegovoj najpotpunijoj aromi!

Jeste li znali

U nekim Američkim regijama, wedges su poznati kao "jojos". Posebnost jojosa je što se prže u istoj tavi s piletinom, te se najčešće i poslužuju u toj kombinaciji!

Koykan preporučuje

Upotpunite aromu hrskavih krumpirića s našim aromatičnim bavarskim pivom!

 

Winter Special

Choco Bubble Tea - Limited Edition

Ovo raskošno zimsko Bubble tea izdanje nudi vam se u 3 božanstvena okusa: choco rum+nuts, choco vanilla & choco orange! Raj za sve sladokusce!

Koykan hit mjeseca

Čušpajzomanija

Koykan svaki tjedan nudi po 3 različita variva. U naše lonce ulaze samo najfinije i dobro probrane namirnice: divlja riža, shiitake gljive, sezam, đumbir, proso, mediteranske trave….

Jeste li probali?

Mochi

Jede vam se nešto slatko, prozračno i lagano? Isprobajte naše tradicionalne japanske kolačiće od riže! Mochiji se rade od rižinog tijesta koje se puni raznovrsnim slatkim okusima.