Somun

Tko kaže da se somun jede samo sa ćevapima! Možda ćevapi ne mogu bez somuna, ali somun s mnogim drugim  delicijama tvori ukusne kombinacije koje prate tradiciju mediteransko-balkanskih okusa. Držeći se originalne recepture, u Koykanu svaki dan pravimo svoja vlastita peciva, garantirajući da su uvijek svježa, rahla, mekana i prozračna, baš kao i Sarajevski original!

Somun slovi kao zdrav obrok jer se sastoji od 4 jednostavna sastojka: brašno, sol, kvasac i voda, bez ikakvih aditiva ili pojačivača okusa. Isprobajte somun u kombinaciji s mozzarelom, pršutom, rukolom, fetom, puretinom ili šunkom! Ponekad su najfinije stvari zapravo one najjednostavnije.

Jeste li znali

U Bosni se somun tradicionalno jede u vrijeme Ramazana. Tada se po somunu posipaju sjemenke čurekuta, koje mu pružaju karakterističan i neodoljiv miris.

Koykan preporučuje

Osvježite se i zasladite uz orijentalni mango lassi!

 

Winter Special

Choco Bubble Tea - Limited Edition

Ovo raskošno zimsko Bubble tea izdanje nudi vam se u 3 božanstvena okusa: choco rum+nuts, choco vanilla & choco orange! Raj za sve sladokusce!

Koykan hit mjeseca

Čušpajzomanija

Koykan svaki tjedan nudi po 3 različita variva. U naše lonce ulaze samo najfinije i dobro probrane namirnice: divlja riža, shiitake gljive, sezam, đumbir, proso, mediteranske trave….

Jeste li probali?

Mochi

Jede vam se nešto slatko, prozračno i lagano? Isprobajte naše tradicionalne japanske kolačiće od riže! Mochiji se rade od rižinog tijesta koje se puni raznovrsnim slatkim okusima.