Smoothie

Smoothie je vrlo zdrava, energetska bomba satkana od raznobojnih kombinacija svježeg voća i/ili povrća. Za razliku od milkshakea, na kojeg neodoljivo podsjeća svojom teksturom, u smoothie se ne stavljaju ni sladoled ni šećer, već samo prirodni sastojci. Najčešći dodaci su smrznuti jogurt, med, čaj, mlijeko (najčešće sojino), lanene sjemenke, sezam i/ili orašasti plodovi. Smoothie sadržava cijele plodove voća što ga čini prirodnim izvorom vlakana, vitamina i minerala.

Smoothie se brzo priprema i odličan je izvor energije za doručak, ručak, večeru ili pak desert. Ovo piće je poprilično zasitno i može poslužiti kao niskokalorična zamjena za obrok. Povećajte dnevni unos voća i povrća ovim ukusnim i 100% prirodnim napitkom koji će vam osigurati energiju za cijeli dan!

Jeste li znali

Trgovine zdravom hranom u SAD-u još su tridesetih godina 20. stoljeća počele prodavati napitke od svježeg voća i povrća, a recepti za njih stigli su iz Brazila!

Koykan preporučuje

Volite zdrave voćne napitke? Probajte i naš mango lassi!
 

 

Winter Special

Choco Bubble Tea - Limited Edition

Ovo raskošno zimsko Bubble tea izdanje nudi vam se u 3 božanstvena okusa: choco rum+nuts, choco vanilla & choco orange! Raj za sve sladokusce!

Koykan hit mjeseca

Čušpajzomanija

Koykan svaki tjedan nudi po 3 različita variva. U naše lonce ulaze samo najfinije i dobro probrane namirnice: divlja riža, shiitake gljive, sezam, đumbir, proso, mediteranske trave….

Jeste li probali?

Mochi

Jede vam se nešto slatko, prozračno i lagano? Isprobajte naše tradicionalne japanske kolačiće od riže! Mochiji se rade od rižinog tijesta koje se puni raznovrsnim slatkim okusima.