Bubble tea

Bubble tea je piće. Bubble tea je snack. No, najvažnije od svega – bubble tea je zabavan! Ovo gurmansko piće, dobilo je svoje ime po tapioca kuglicama „bobe“ koje su Amerikanci kasnije preimenovali u slikovitiji pojam „bubbles“. Bubble tea je u osnovi čaj u koji se dodaju tapioca kuglice. Nezaobilazan detalj uz ovo piće je i široka slamka pomoću koje lagano možete uhvatiti sve «bubbles» na dnu pića! Osim čaja, baza za ovo piće mogu biti i mlijeko ili kava, kakao, čaj s dodatkom mlijeka... Varijacija je mnogo.

Tapioca kuglice također dolaze u raznim okusima i svojom želeastom teksturom tvore savršeni kontrast svilenkastoj fluidnosti čaja. Zagrizete li u jednu od njih, osjetit ćete «Ahh, wow!» efekt zbog kojeg je ovo piće i steklo svoju planetarnu popularnost. Zbog svoje raznovrsnosti i široke palete okusa, bubble tea je savršeno piće za svako doba godine. Odaberite hladni ili topli bubble tea, bubble tea s mlijekom, jogurtom ili sojinim mlijekom, voćni ili choco...i doživite i vi svoje «Ah, wow!» iskustvo!

Jeste li znali

Pripadnici plemena Maye otkrili su kako estrahirati korijen tapioke kako bi ga koristili za alkoholno vrenje i proizvodnju Yuka rakije.

Koykan preporučuje

Nikako ne propustite probati i naš najprodavaniji klasik, Choco Bubble Tea!

 

Winter Special

Choco Bubble Tea - Limited Edition

Ovo raskošno zimsko Bubble tea izdanje nudi vam se u 3 božanstvena okusa: choco rum+nuts, choco vanilla & choco orange! Raj za sve sladokusce!

Koykan hit mjeseca

Čušpajzomanija

Koykan svaki tjedan nudi po 3 različita variva. U naše lonce ulaze samo najfinije i dobro probrane namirnice: divlja riža, shiitake gljive, sezam, đumbir, proso, mediteranske trave….

Jeste li probali?

Mochi

Jede vam se nešto slatko, prozračno i lagano? Isprobajte naše tradicionalne japanske kolačiće od riže! Mochiji se rade od rižinog tijesta koje se puni raznovrsnim slatkim okusima.