Mango lassi

Moglo bi se reći da je mango lassi najbolji smoothie na svijetu! Lassi je savršena i aromatično svježa mješavina jogurta, vode i indijskog manga. Mnogo mnogo manga! Iako slatkog i bogatog okusa, ovo piće je iznenađujuće niskokalorično. Mango lassi se može naručiti kao desert ili kao osvježavajuće piće uz glavno jelo.

Ovo popularno, tradicionalno piće potječe iz Bangladesha, Indije i Pakistana. U Aziji se tradicionalno uz jelo konzumiraju pića bazirana na jogurtu zbog svojih osvježavajućih i hidratizirajućih svojstava. Osim što je neopisivo fin, mango lassi je i zdrav izbor koji obiluje vitaminima A, B i C i sadržava probiotike.

Jeste li znali

U Indiji se mango koristi za poboljšanje stanja organizma: dobro djeluje na probavu, zaustavljanje krvarenja i jačanje srca.

Koykan preporučuje

Uz mango lassi, odličnu kombinaciju čine orijentalne falafel kuglice!

 

Winter Special

Choco Bubble Tea - Limited Edition

Ovo raskošno zimsko Bubble tea izdanje nudi vam se u 3 božanstvena okusa: choco rum+nuts, choco vanilla & choco orange! Raj za sve sladokusce!

Koykan hit mjeseca

Čušpajzomanija

Koykan svaki tjedan nudi po 3 različita variva. U naše lonce ulaze samo najfinije i dobro probrane namirnice: divlja riža, shiitake gljive, sezam, đumbir, proso, mediteranske trave….

Jeste li probali?

Mochi

Jede vam se nešto slatko, prozračno i lagano? Isprobajte naše tradicionalne japanske kolačiće od riže! Mochiji se rade od rižinog tijesta koje se puni raznovrsnim slatkim okusima.