Arizona tea

U Koykanu možete naručiti jedno od najprodavanijih zdravih pića Amerike. Ledeni čajevi Arizona tea kombiniraju sve dobrobiti čaja i prirodnog soka voća. Svi sastojci su 100% prirodni, bez umjetnih aroma, boja i konzervansa. Ovo piće okupilo je milijune obožavatelja diljem svijeta koji ne žele svoju prehranu pokvariti zaslađenim i nezdravim sokovima. Svaki Arizona čaj nudi jedinstvenu kombinaciju okusa i zdravih sastojaka.

Arizona ledeni čajevi puni su prirodnih antioksidansa, minerala i vitamina. Zeleni čaj poznat je po svojim ljekovitim svojstvima koja pomažu kod liječenja srčanih tegoba, smanjenja kolesterola, usporavanja procesa starenja i jačanja otpornosti organizma. Kao zaslađivač koristi se visokokvalitetan med koji dodatno jača organizam i podiže osjećaj tjelesne snage. Ginseng je još jedan snažan i čest saveznik Arizona čajeva koji pomaže kod smanjenja stresa i poboljšanja koncentracije. Arizona tea je 100% čisti čaj, a ne kopija arome čaja!

Jeste li znali

Čaj je nakon vode, drugo najpopularnije piće na svijetu i danas je poznato više od 1,500 vrsta čajeva!

Koykan preporučuje

Uz ove prirodne čajeve, preporučujemo i mali, prozračan zalogaj iz Japana - mochi!
 

 

Winter Special

Choco Bubble Tea - Limited Edition

Ovo raskošno zimsko Bubble tea izdanje nudi vam se u 3 božanstvena okusa: choco rum+nuts, choco vanilla & choco orange! Raj za sve sladokusce!

Koykan hit mjeseca

Čušpajzomanija

Koykan svaki tjedan nudi po 3 različita variva. U naše lonce ulaze samo najfinije i dobro probrane namirnice: divlja riža, shiitake gljive, sezam, đumbir, proso, mediteranske trave….

Jeste li probali?

Mochi

Jede vam se nešto slatko, prozračno i lagano? Isprobajte naše tradicionalne japanske kolačiće od riže! Mochiji se rade od rižinog tijesta koje se puni raznovrsnim slatkim okusima.