Wakame

Wakame je s dobrim razlogom uvrštena na listu najpotentnijih svjetskih superhrana. Ova iznimno zdrava morska alga, poznata je po svojim ljekovitim i antibakterijskim svojstvima. Ona je izvanredan izvor vitamina (A, C, E, K, D) te minerala (kalcija, željeza, magnezija, bakra i mangana). Osim što posjeduje visoku nutricionističku vrijednost, wakame ima minimalan udio masnoća i jako nisku kaloričnu vrijednost. Konzumiranje ove alge pomaže kod gubitka težine, snižavanja visokog krvnog tlaka, ublažavanja srčanih tegoba te jačanja imuniteta organizma prirodnim putem.

Wakame su blagog, satenastog okusa i najčešće se konzumiraju u obliku salate ili u miso juhama. U zemljama Dalekog Istoka često ih se koristi i kao dodatak raznim varivima. Razveselite svoje nepce i očistite svoj organizam uz ovu dragocjenu superhranu iz dubina mora!

 

Jeste li znali

U Koreji, žene nakon poroda konzumiraju  wakame juhu "miyeokguk" jer je obilata kalcijem i iodinom. Tradicionalno se ta juha priprema i kasnije za rođendane, jer se smatra da to donosi dobru sreću.

Koykan preporučuje

Upotpunite kulinarski doživljaj Japanskih delicija uz poslasticu od riže, mochi!

 

Winter Special

Choco Bubble Tea - Limited Edition

Ovo raskošno zimsko Bubble tea izdanje nudi vam se u 3 božanstvena okusa: choco rum+nuts, choco vanilla & choco orange! Raj za sve sladokusce!

Koykan hit mjeseca

Čušpajzomanija

Koykan svaki tjedan nudi po 3 različita variva. U naše lonce ulaze samo najfinije i dobro probrane namirnice: divlja riža, shiitake gljive, sezam, đumbir, proso, mediteranske trave….

Jeste li probali?

Mochi

Jede vam se nešto slatko, prozračno i lagano? Isprobajte naše tradicionalne japanske kolačiće od riže! Mochiji se rade od rižinog tijesta koje se puni raznovrsnim slatkim okusima.