Varivo

Vruće, bogato i mirisno varivo je poput melema za dušu. Nijedno drugo jelo ne podsjeća toliko na topli dom i pruža takav osjećaj ugode i utjehe kao tradicionalno domaće varivo. Tokom hladnih zimskih dana, teško da postoji ijedan skeptik koji može odoljeti ovom raskošnom toplom obroku. Jedan obrok sadrži optimalnu količinu ugljikohidrata i proteina. Variva su zbog svoje lagane probabljivosti i bogatstva mineralima i vitaminima, zdrav izbor tokom cijele godine.

Popularnost variva dokazao je i uspjeh naše Čušpajzomanije. Koykan u svim svojim lokalima svaki tjedan nudi 3 različita variva. U naše lonce ulaze samo najfinije i dobro probrane namirnice: ječam, divlja riža, shiitake gljive, sezam, đumbir, proso, mediteranske trave…. Priuštite svom organizmu ovaj odmor od brze hrane i stresnog života  i napunite se energijom i pregrštom vitamina iz naših najfinijih domaćih variva!

Jeste li znali

Arheološki nalazi upućuju na to da su i amazonska plemena pripremala svoja variva na način da su koristili oklop kornjače i u njoj kuhali iznutrice s ostalim sastojcima.

 

Koykan preporučuje

Za dodatni udarac arome, naručite naše povrtne i hrskave nuggetse!

 

Winter Special

Choco Bubble Tea - Limited Edition

Ovo raskošno zimsko Bubble tea izdanje nudi vam se u 3 božanstvena okusa: choco rum+nuts, choco vanilla & choco orange! Raj za sve sladokusce!

Koykan hit mjeseca

Čušpajzomanija

Koykan svaki tjedan nudi po 3 različita variva. U naše lonce ulaze samo najfinije i dobro probrane namirnice: divlja riža, shiitake gljive, sezam, đumbir, proso, mediteranske trave….

Jeste li probali?

Mochi

Jede vam se nešto slatko, prozračno i lagano? Isprobajte naše tradicionalne japanske kolačiće od riže! Mochiji se rade od rižinog tijesta koje se puni raznovrsnim slatkim okusima.