Wrap

Ovaj raznoliki i jednostavan sendvič pruža zanimljivu alternativu klasičnom sendviču. Zbog mnoštvo kombinacija, beskvasne pogače i uvijek svježih sastojaka, wrap je savršen izbor za lagani obrok. Za razliku od burritosa kod kojeg se u tortillu tradicionalno stavljaju grah i riža, u wrap se umotaju svi sastojci od kojih se inače radi sendvič - salata, meso, povrće, svježi sir…što god poželite! Wrap je pravi kameleon koji pruža zdravu alternativu u onim trenucima kad vam se jede nešto laganije, a drugačije!

Urbana legenda kaže da je wrap nastao u Kalifornijskom lancu “I love juicy” 1980-ih godina, no tu istu stvar tvrdi i restoran iz Connecticuta, Bobby Valentine's Sports Gallery Café, koji kažu da je wrap nastao kao kreativna pogreška kad im se jednog dana pokvario toaster. Njihov konobar se u tom nezgodnom trenutku snašao i umotao sve komponente sendviča u tortilu. Jednostavno – wrap & go! Kakva slasna pogreška!

Jeste li znali

Još i prije 1900. godine wrap je prije svoje komercijalizacije bio poznat Meksikancima, Armenijancima, Grcima, Turcima i Kurdima kao delikatesni sendvič!

Koykan preporučuje

Upotpunite svoj wrap, japanskim superalgama wakame za još zdraviji obrok!

 

Winter Special

Choco Bubble Tea - Limited Edition

Ovo raskošno zimsko Bubble tea izdanje nudi vam se u 3 božanstvena okusa: choco rum+nuts, choco vanilla & choco orange! Raj za sve sladokusce!

Koykan hit mjeseca

Čušpajzomanija

Koykan svaki tjedan nudi po 3 različita variva. U naše lonce ulaze samo najfinije i dobro probrane namirnice: divlja riža, shiitake gljive, sezam, đumbir, proso, mediteranske trave….

Jeste li probali?

Mochi

Jede vam se nešto slatko, prozračno i lagano? Isprobajte naše tradicionalne japanske kolačiće od riže! Mochiji se rade od rižinog tijesta koje se puni raznovrsnim slatkim okusima.