Burger

Ponekad nam se baš najviše od svega na svijetu jede veliki, mekani, sočni, hamburger. Svatko od nas ima svoju omiljenu kombinaciju za najsavršeniji hamburger, ali ono što ultimativno svi obožavaju je punoća okusa koju tvore mekano i gusto pecivo u kombinaciji sa sočnim grilanim mesom, te ukusnim umacima i bogatim prilozima. Mi nudimo gurmanske hamburgere od najkvalitetnijeg mesa, vlastite umake, uvijek svježe priloge i naravno - ručno rađena svježa domaća peciva!

Hamburger je vjerojatno najjednostavnije i najpopularnije jelo na svijetu. U Americi postoje čak klubovi štovatelja kulta hamburgera. Svaki mjesec kuhari osmišljavaju nove recepte i kombinacije, kako bi kreirali najsavršeniji i najukusniji hamburger. U Koykanu nudimo tri veličine hamburgera, od regular veličine do našeg mastodonta – gospodina Mrvice! Usudiš li se izazvati ga?

Jeste li znali

Hamburgeri datiraju još iz vremena Mongolskog Carstva, koji su svoju tradiciju mljevenog konjskog mesa predali Rusima, a oni su je doveli u njemački lučki grad Hamburg, početkom 19. stoljeća.

Koykan preporučuje

Uz burger probajte naš hrskavi pommes frittes, rađen od krumpira iz ekološkog uzgoja!

 

Winter Special

Choco Bubble Tea - Limited Edition

Ovo raskošno zimsko Bubble tea izdanje nudi vam se u 3 božanstvena okusa: choco rum+nuts, choco vanilla & choco orange! Raj za sve sladokusce!

Koykan hit mjeseca

Čušpajzomanija

Koykan svaki tjedan nudi po 3 različita variva. U naše lonce ulaze samo najfinije i dobro probrane namirnice: divlja riža, shiitake gljive, sezam, đumbir, proso, mediteranske trave….

Jeste li probali?

Mochi

Jede vam se nešto slatko, prozračno i lagano? Isprobajte naše tradicionalne japanske kolačiće od riže! Mochiji se rade od rižinog tijesta koje se puni raznovrsnim slatkim okusima.