Ciabatta

Tajna najfinije ciabatte: robusna i hrskava izvana, a delikatna i prozračna iznutra. Tajna Koykan ciabatte: svaki dan svježe pečena, po vlastitoj recepturi i bez ikakvih aditiva ili konzervansa! Iako se danas  više ne podrazumijeva da restorani nude svoja vlastita peciva, mi smo izrazito ponosni na naš autentični i aromatični mediteranski kruh. Postoji izreka koja kaže da je kruh život. Apsolutno se slažemo s tom mudrošću. Zato u Koykanu svaki dan iznova ulažemo mnogo truda i pažnje u svježinu i premium kvalitetu naših proizvoda.

Ciabatta je nastala 1982. u malom gradu blizu Venecije, kao talijanski odgovor na popularni francuski baguette. Tradicionalne ciabatte radile su od tijesta koje se tokom prethodnih dana nije iskoristilo. Ti ostaci umijesili bi se u jednu veliku kuglu i zatim razrezali na manje komade, koji su se stavljali u pećnicu. Zbog toga je ciabatta dobila svoj nepravilan oblik i hrskavu koru s rupičastom teksturom i obiljem arome!

Jeste li znali

Ciabatta u prijevodu znači “sobna papuča” zbog svojeg plosnatog, širokog oblika koji podsjeća na kućne šlapice.

Koykan preporučuje

Uz Ciabattu, isprobajte naše tamno bavarsko pivo Franziskaner!

 

Winter Special

Choco Bubble Tea - Limited Edition

Ovo raskošno zimsko Bubble tea izdanje nudi vam se u 3 božanstvena okusa: choco rum+nuts, choco vanilla & choco orange! Raj za sve sladokusce!

Koykan hit mjeseca

Čušpajzomanija

Koykan svaki tjedan nudi po 3 različita variva. U naše lonce ulaze samo najfinije i dobro probrane namirnice: divlja riža, shiitake gljive, sezam, đumbir, proso, mediteranske trave….

Jeste li probali?

Mochi

Jede vam se nešto slatko, prozračno i lagano? Isprobajte naše tradicionalne japanske kolačiće od riže! Mochiji se rade od rižinog tijesta koje se puni raznovrsnim slatkim okusima.