Piadina

Piadina je još jedna u nizu genijalnih talijanskih kulinarskih izuma. Baš poput pizze, i piadine su se stoljećima smatrale jelom za siromašan puk. Danas su piadine najpopularniji street food u Italiji. U njihovu aromu satkana su stoljeća talijanske tradicije i antičke kulture. Posebnost piadina su beskvasne pogače koje se peku u posudama od terakote i pune raznim prilozima.

Piadina je naša neokrunjena kraljica sendviča. Za izradu koristimo isključivo ručno izrađene beskvasne pogače, rađene po tradicionalnoj recepturi. Možete birati između klasične pogače i integralne. Piadina je savršen izbor za svaku priliku. Ukusna, aromatična i sočna. Savršen i lagan izbor za ručak. Odaberite svoju savršenu piadinu i uživajte u okusima antičkog Mediterana!

Jeste li znali

Piadine su nastale još u antičko doba, u talijanskoj provinciji Emilia Romagna 1337. godine!

Koykan preporučuje

Uz piadinu, probajte i naše aromatično bavarsko pivo Franziskaner.

 

Winter Special

Choco Bubble Tea - Limited Edition

Ovo raskošno zimsko Bubble tea izdanje nudi vam se u 3 božanstvena okusa: choco rum+nuts, choco vanilla & choco orange! Raj za sve sladokusce!

Koykan hit mjeseca

Čušpajzomanija

Koykan svaki tjedan nudi po 3 različita variva. U naše lonce ulaze samo najfinije i dobro probrane namirnice: divlja riža, shiitake gljive, sezam, đumbir, proso, mediteranske trave….

Jeste li probali?

Mochi

Jede vam se nešto slatko, prozračno i lagano? Isprobajte naše tradicionalne japanske kolačiće od riže! Mochiji se rade od rižinog tijesta koje se puni raznovrsnim slatkim okusima.